Despre noi

section-7f76010
https://servicii-funerare-suceava.ro/wp-content/uploads/2020/02/blog07-710x580-1-710x580.jpghttps://servicii-funerare-suceava.ro/wp-content/uploads/2020/02/blog07-710x580-1-710x580.jpg

Servicii Funerare Suceava Non-Stop

Casa Funerara Eterna – Servicii Funerare

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este un eveniment extrem de nefericit, dar totodata inevitabil. Compania de pompe funebre Casa Funerara Eterna, cu sediul central in Suceava, ofera servicii funerare si consultanta pentru cei ce trec prin aceste evenimente neplacute, ajutandu-i in rezolvarea tuturor problemelelor ce tin de aceasta natura.

Dorim sa iti oferim cat mai mult timp alaturi de cel/cei dragi, oferindu-ti posibilitatea de a delega Compania de pompe funebre Casa Funerara Eterna in organizarea intregii inmormantari.

section-efbe90b

Traditiile, obiceiurile, pasii necesari, iti dau batai de cap?!

Cu o vasta experienta in acest domeniu, Pompe funebre Casa Funerara Eterna Suceava cunoaste toate detaliile si detine toate informatiile despre traditiile pe zone, organizarea completa a inmormantarii cu toate articolele necesare, intocmirea documentelor, praznicele ce trebuie infaptuite.
Suntem alaturi de tine in aceste momente!

Servicii funerare non-stop

Compania de pompe funebre Casa Funerara Eterna se caracterizeaza printr-o disponibilitate de 24 de ore din 24 indrumandu-te spre toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi fiind alaturi de tine la fiecare pas. Avand o gama variata de articole funerare si servicii poti opta pentru pachetul dorit, iar echipa Casa Funerara Eterna iti va indeplini toate doleantele. Astfel,nu vei mai avea grija organizarii inmormantarii, pentru ca ai ales o ehipa de profesionisti.

Personal Calificat

Suntem alaturi de persoane ce trec prin cele mai grele momente ale vietii prin pachete de bunuri si servicii funerare, accesibile tuturor. In cazul in care nu ai mai trecut print acest tip de evenimet si nu ai organizat o inmormantare, bazeaza-te pe echipa Casa Funerara Eterna si lasa-ti grijile in seama ei.

eco-funeral

Locatii

In cadrul magazinelor  se afla personalul nostru ce iti sta la dispozitie, oferindu-ti consultanta necesara pentru a alege pachetul funerar dorit, realizarea aranjamentelor florale dupa placul clientului.

Casa mortuara

Casa mortuara Casa Funerara Eterna de langa Manastirea Sfantul Ioan din Suceava, va pune la dispozitie dotarile necesare pentru gazduira in conditii optime de climatizare si confort a defunctului si magazinul de prezentare a produselor.

Programul casei mortuare este de Luni pana Sambata interval orar 07:00 – 16:30 si Duminica 07:00 -13:00.

Adresa: Str. Ion Voda Viteazul, Suceava.

Non Stop la telefon : 0742831699 / 0751631609

Depozit Ipotesti

In cazul in care doresti sa vizionezi o gama mai mare din produsele noastre si/sau consultanta, te asteptam cu drag la adresa: DJ208A –  Str. Ovis, Ipotesti / Bosanci – Suceava.

In cadrul depozitului Ipotesti se gaseste: depozitul de sicrie, unde puteti vizualiza o gama larga de sicrie, sala de imbalsamare, sala pentru pregatirea pachetelor de pomenire, birouri si parcare auto.

Non Stop la telefon : 0742831699 / 0748 204820

Program: Luni – Sambata 07:00 – 16:30

section-19cdb59

Servicii Funerare Suceava Non-Stop

Contact